Tangótanfolyam az alapoktól, folyamatos becsatlakozással!

2017.10.03.
-
2017.10.03.
1062 Budapest, Kmety György utca 15.

Sokaktól hallottuk már, hogy miért is nem kezdenek bele egy (akár új) tánc megtanulásába...mert "nem szeretnek lépéseket tanulni", mert "nem hallják a zenét" és így tovább...Jó hírünk van minden kétkedő számára: a tangó nem az alaplépésekről és mindenki számára előírt ritimikákról szól. Nem kell kötelező sorokat bemagolni, sőt!

A TANGÓ maga a SZABADSÁG - a lépéseinkben az érzéseinket nyilvánítjuk meg és a zenét is ennek kifejezésére használjuk "akkor és ott" a táncparketten, úgy, ahogy mi szeretnénk. 

A TANGÓ IMPROVIZÁCIÓ - amihez csakis a saját testünket kell megtanulnunk használni és a partnerünk testének jeleit megérteni.

A TANGÓ KAPCSOLAT és KOMMUNIKÁCIÓ - az érzelmek megnyilvánulásán át, a zene csodálatos közegében!Gyere és tapasztald meg ezt a szabadságot október 3-án induló kurzusunkon!

Barabás Béla és Hudry Kata több színtéren tapasztalt táncosok és okleveles táncoktatók várnak, hogy elkalauzoljanak ebben a szenvedélyes világban.

Az órák HELYszíne: 1062 Budapest Kmety György utca 15. (Antré Táncstúdió)

Az órák IDŐpontja: október 3-tól, minden kedden, 12 héten át.

Jegy és bérlet opciók: Órajegy, egyszeri csoportos órára váltott jegy: 3,000 Ft4 alkalmas bérlet (4 hétig érvényes), mely tudásszintnek megfelelő és annál alacsonyabb tudásszintű órákra használható fel és technikára: 11,000 FtHavi korlátlan bérlet (4 hétig érvényes), mely tudásszintnek megfelelő és alacsonyabb szintű órákra tudásszintű órákra használható fel és technikára: 14,000 Ft 

A jelentkezéseiteket a következő email címre várjuk: contactangohungary@gmail.com

Aktuális eseményeink

Partnereink